De Opdracht

Aangekondigd zakelijk bezoek van de burgemeester bracht de eigenaar op het idee om een korte video presentatie aan te bieden. Het doel van de video was een korte introductie geven over de onderneming. Na een kort advies gesprek is het maken van een korte video van ongeveer 1 minuut de beste manier.

De Uitdaging

Echter was het bezoek al op zeer korte termijn, Het opnemen editen en de publicatie moest binnen een week afgerond zijn. Dit zou betekenen dat er ook het weekend opgenomen moest worden. Eigenlijk ideaal omdat je dan alle ruimte hebt om te filmen.

De Oplossing

In het weekend zijn er zoveel mogelijk shots gemaakt op een praktische wijze. Het editen en communicatie daarover geschiede verder online. Binnen een week is het gelukt om een bedrijfspresentatie neer te zetten waar de burgemeester en zijn achterban een goede indruk hebben gekregen over Retebo.

De kennis die we nodig hadden voor het project:

Creativiteit

Creatief zijn in design maar ook denken in oplossingen. Praktisch en no nonsense.

Techniek

een vaste hand en technisch inzicht om een mooi en zakelijk beeld te krijgen.

Hands On

Op een pragmatische wijze omgaan met wat er voor handen is. Scripting, editen en communicatie in korte lijnen, met name via de telefoon en whatsapp.

I Know You

We konden de video alleen maken als we precies begrepen wat de kant wilde. We hebben de tijd genomen om te begrijpen wat Erik precies wilde en waar hij happy van word.

Resultaat & Review

Ik had op korte termijn een bedrijfsvideo nodig voor een bezoek van de burgemeester. Blij met het resultaat!

Erik, Retebo
Retebo video